Когато говорим за двойки, най-често имаме предвид романтични половинки. Тандемите майка-дъщеря обаче

...
Когато говорим за двойки, най-често имаме предвид романтични половинки. Тандемите майка-дъщеря обаче
Коментари Харесай

Кои са най-ослепителните тандеми майка-дъщеря

Когато приказваме за двойки, най-често имаме поради сантиментални половинки. Тандемите майка-дъщеря обаче също са мощно дуо, което постоянно притегля внимание. Не за друго, просто постоянно се оказва, най-малко в света на известните, че девойките наследяват освен хубостта, само че и гения на майките си. Доказва ни го описът, който са създали от Elle.
 Как лекуват махмурлук звездите
Как лекуват махмурлук звездите

Когато шкембе чорбата не е вид

Ето кои съгласно нас са 10-те най-ослепителни тандема майка-дъщеря от подбраните 40.

Кая Гербер и Синди Крауфорд
 Снимка 601171

Каквато майката, такава и дъщерята. Освен че Кая Гербер си е лика-прилика с майка си Синди Крауфорд, е наследила и специалността ѝ. Синди е един от най-успешните модели в света, само че крушата не пада по-далеч от дървото, както се споделя. И щерка ѝ Кая Гербер очевидно се е устремила към тази цел.

Рийз Уидърспуун и Ейва Филип
 Снимка 601169

Двете наподобяват като две капки вода. Пред InStyle Рийз Уидърспуун даже споделя, че няма нищо срещу да я бъркат с щерка ѝ, защото това я кара да се усеща млада. " Толкова се гордея с нея ", добавя тя за щерка си Ейва Филип.

Зоуи Кравиц и Лиза Бонет
 Снимка 601168

Зоуи Кравиц е мултиталант. Освен че е актриса, тя, също като майка си, се изявява и на екран. Досега сме я гледали в няколко инди кино лентата, както и в блокбъстърите " Дивергенти " и " Батман ".

Дакота Джонсън и Мелани Грифит
 Снимка 601166

За Дакота Джонсън надали доста хора бяха чували преди да стане известна с присъединяване си във кино лентата " 50 нюанса сиво ". Колкото и рецензии да си отнесе той, факт е, че изстреля Дакота на върха на славата. Оттук нататък тя надали би се отказала от попрището, в което е решила да наследи майка си Мелани Грифит - а точно - актьорството.

Лили-Роуз Деп и Ванеса Паради

Лили-Роуз Деп, дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп, е основен модел не на коя да е марка, а на Chanel. Любопитно е, че Ванеса също работи за Chanel, само че много по-отдавна - по-точно от 1991 година Освен модел тя е и актриса, и певица.

Лила Грейс Мос и Кейт Мос
 Снимка 601163

Ето още едно ослепително дуо майка и щерка - модели. Кейт Мос се е потвърдила през годините като сполучлив модел, а по този път върви и щерка ѝ Лила Грейс Мос. Тя към този момент може да се похвали, че е красила корица на английския Vogue, а също така е и дебютирала на Седмицата на модата в Париж, откривайки шоуто на Miu Miu SS21.

Райли Кио и Лиза Мари Пресли
 Снимка 601159

Да, тъкмо по този начин - семейството им вярно подсказва - и двете са от фамилията на Елвис Пресли. Лиза Мари Пресли е негова щерка и певица и създател на песни. Райли Кио пък е щерка на Лиза Мари Пресли и внучка на Елвис и ни е позната от присъединяване ѝ във кино лентата " Рънуейс " от 2010 година

Финикс Браун и Mel B
 Снимка 601158

Mel B e известна с музикалната си кариера в групата Spice Girls. Мнозина може и да са очаквали щерка ѝ да я последва по стъпките, само че не това се оказва действителността. Вместо певица Финикс Браун е сполучлив модел и също така може да се похвали с над 60 хиляди почитатели в Instagram.

Карис Дъглас и Катрин Зита-Джоунс
 Снимка 601157

Катрин Зита-Джоунс ни е позната като актриса, само че в случай че предположим, че и щерка ѝ я е последвала в кариерата, то бихме сбъркали. Карис Дъглас е решила да поеме по собствен път и да бъде модел. Още в късните си тийнейджърски години тя се появява в акция на Fendi, както и на корицата на испанското издание на Vanity Fair.
 Кейт Мидълтън, Рания, Летисия - Най-добре облечените кралски особи през 2023 година
Най-стилните кралски особи през 2023 година

Кралица Летисия е една от тях

Дилън Пен и Робин Райт
 Снимка 601156

Завършваме с едно дуо майка и щерка - актриси. Щом чуем за Робин Райт евентуално незабавно се сещаме за присъединяване ѝ в сериала " Къща от карти ". За Дилън Пен пък умерено можем да кажем, че също непосредствено се е устремила към актьорството - единствено до момента има цели 10 участия в разнообразни продукции.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР